Din Vision, Vårt Mål

Skapa, Inspirera, Upplev

våra tjänster

Expertis och professionalism för alla dina byggbehov, stora som små.

Öhlanders Byggetreprenad AB är ditt pålitliga val för alla typer av byggnads- och rengöringstjänster i Malmö och dess omgivande områden. Sedan vår start 2021 har vi förbundit oss till att leverera tjänster av högsta kvalitet, med kunden i fokus i allt vi gör.

Med ett öga för detaljer och ett engagemang för hantverk av högsta kvalitet, levererar våra snickare enastående arbete inom alla områden av snickeri. Från skåp och golv till dörrar, fönster och utebyggnader, vi kan skapa, reparera och förbättra en mängd olika trästrukturer och -funktioner. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att förverkliga deras visioner och överträffa deras förväntningar.

Våra plattsättningsspecialister erbjuder en omfattande service för alla typer av utrymmen. Vi kan sätta plattor i kök, badrum, vardagsrum, uteplatser och mer. Vårt team har omfattande kunskaper om olika plattor, inklusive keramik, porslin, marmor och mer, och vi kan råda om bästa möjliga val för ditt projekt.

Våra takläggningsexperter erbjuder en rad tjänster för att skydda och förbättra ditt hem. Vi erbjuder nyinstallationer, reparationer och underhåll av alla typer av tak. Vi använder endast högkvalitativa material för att garantera att ditt tak håller länge och står emot väder och vind.

Våra VVS-specialister kan hantera en rad uppgifter, från enkla reparationer till komplexa installationer. Vi är kända för vår expertis inom värme, ventilation och sanitet, och vi prioriterar alltid säkerhet och effektivitet i vårt arbete.

Ett uppdaterat badrum kan förvandla ditt hem och öka dess värde. Vårt team av renoveringsexperter kan hjälpa till med allt från mindre förbättringar, såsom att byta ut fixturer och finish, till större ombyggnationer som innefattar strukturella ändringar och ny layout.

Ett vackert, funktionellt kök kan skapa ett hjärta i ditt hem. Vårt team av renoveringsexperter kan förvandla ditt kök till en plats där du älskar att spendera tid, oavsett om det innebär att byta ut skåp, installera nya vitvaror, uppdatera finish eller omkonfigurera layouten för bättre flöde och funktion.

Hittar du inte vad du letar efter?

Varje byggprojekt har sina egna specifika behov och krav. Ibland passar inte det du letar efter in i de traditionella tjänstekategorierna. Men det är inget problem för oss på Öhlanders Byggetreprenad AB. Vi förstår att bygg- och renoveringsprojekt kan variera mycket, och därför strävar vi alltid efter att vara flexibla och anpassa oss efter dina unika behov.

Om du inte hittar den specifika tjänst du letar efter bland våra listade tjänster, tveka inte att nå ut till oss. Vårt dedikerade team är här för att lyssna på dina idéer, förstå dina krav och hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi tar oss tid att noggrant utvärdera varje projekt och erbjuda en skräddarsydd lösning som uppfyller dina förväntningar till fullo.

Ditt projekt är mer än bara en uppgift för oss – det är vår passion. Så tveka inte att kontakta oss med dina frågor, idéer eller visioner. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga ditt drömprojekt.

Besök oss

Vi ser fram emot att träffa dig!
Besök oss på Hyregatan 6, 211 21 Malmö för att diskutera dina drömmar
och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dem.

Öppettider

Måndag – Fredag: 7:00 – 16:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt