Förverkliga Dina Drömmar Idag

Förvandla dina idéer till verklighet

Tillsammans förvandlar vi dina drömmar till verklighet

Vi vet att varje dröm har kraften att förvandlas till verklighet, och vi är här för att guida dig på den resan.
Vår passion är att hjälpa människor att skapa det liv de förtjänar genom att förstå deras unika drömmar och behov. Vi är här för att erbjuda stöd och verktyg, men också för att ge mod och inspiration på vägen mot dina drömmars förverkligande.

Pålitlig och Tidseffektiv

Vi värdesätter din tid. Vårt team arbetar effektivt för att säkerställa att jobbet blir klart i tid, varje gång.

Nöjda kunder

Vårat mål: Nöjda kunder, hög kvalitet, och pålitlig service.

Om oss

Öhlanders Byggentreprenad AB är ett familjeägt företag med djupa rötter i Malmö. Sedan vår start 2021 har vi dedikerat oss åt att leverera högkvalitativa byggtjänster till våra kunder. Vi tror på att bygga långvariga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla pålitliga, effektiva och förstklassiga tjänster.

Vår affärsfilosofi är enkel, kunden är hjärtat i allt vi gör. Vi inser att varje kund har unika behov och förväntningar, och vi anpassar våra tjänster för att uppfylla dessa krav. Oavsett om det är ett mindre renoveringsprojekt eller ett stort byggprojekt, strävar vi efter att överträffa våra kunders förväntningar varje gång.

Öhlanders Byggentreprenad AB präglas av ett team av professionella hantverkare som är både erfarna och engagerade. Vår personal delar ett gemensamt mål – att erbjuda en utmärkt service och tillgodose kundens behov till fullo. 

Vår framgång mäts inte bara i antalet färdigställda projekt, utan också i tillfredsställelsen hos de kunder vi tjänar. Vi är stolta över de långsiktiga relationer vi har byggt med våra kunder, och vi ser fram emot att fortsätta betjäna dem i många år framöver.

Öhlanders Byggentreprenad AB är vi mer än bara ett byggföretag. Vi är din partner i att realisera dina visioner och skapa ditt drömboende. Tillsammans bygger vi en bättre värld, ett projekt i taget.

Kundfokuserad

Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi lyssnar på dina behov och anpassar våra tjänster för att ge dig bästa möjliga upplevelse.

Vi är Öhlanders Byggetreprenad AB, ett familjeägt företag baserat i Malmö. Sedan 2021 har vi erbjudit högkvalitativa bygg- och städtjänster till våra kunder. Vi tror på att bygga starka relationer genom att leverera pålitliga, effektiva och högkvalitativa tjänster.

Som kund hos Öhlanders Byggetreprenad AB kan du förvänta dig professionell och personlig service. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter dina specifika behov. Vår framgång mäts i din tillfredsställelse.

Du kan enkelt kontakta oss genom att besöka vårt kontor på Hyregatan 6, 21121, Malmö. Alternativt kan du kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med dina bygg- och städtjänster.

Om oss

Öhlanders Bygg är mer än bara ett byggföretag. Vi är en samling passionerade byggmästare och kreativa visionärer. Genom att parera tidlös hantverkstradition med framtidens byggteknik, förvandlar vi de mest ambitiösa visioner till verklighet. Varje hem vi bygger, varje rum vi förvandlar, är en unik reflektion av den som bor där.

Vår Ambition

Öhlanders Bygg existerar för att göra det omöjliga, möjligt. Vi ser inte bara väggar och tak – vi ser potential. Genom att lyssna på våra kunder och förstå deras drömmar, förvandlar vi tomma utrymmen till hem fyllda med minnen. Vi tror på att bygga hållbart, med miljön i åtanke, och vi strävar efter att ge varje kund ett hem de kan vara stolta över.

Vårt löfte till dig

Öhlanders Bygg är inte bara en leverantör av byggtjänster – vi är ditt team. Vi lyssnar, förstår och anpassar oss till dina unika behov. Från idé till genomförande är vi med dig på var varje steg av resan. Vi tror på öppen kommunikation, rättvisa priser, och att göra allt vi kan för att överträffa dina förväntningar.

Besök oss

Vi ser fram emot att träffa dig!
Besök oss på Hyregatan 6, 211 21 Malmö för att diskutera dina drömmar
och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dem.

Öppettider

Måndag – Fredag: 7:00 – 16:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt